استفاده از قابلمه چدن وی ام اف در لباس نامزدی رونالدو خبرساز شد

قابلمه چدن وی ام اف برای پخت و پز با حرارت بالا مناسب نیست پوشش چدنی وقتی به دمای 800 درجه فارنهایت می رسد از بین می رود. بنابراین، این ظروف را نمی توان روی شعله های آتش قرار داد.

با ابزارهای فلزی سازگار نیست پوشش چدنی همچنین ممکن است در هنگام استفاده از کارد و چنگال فلزی برای هم زدن و سرو بشکند.

مستعد بریدگی است در صورت استفاده مکرر، ظروف می توانند براده های کوچکی روی سطح ایجاد کنند.

مقایسه: برنده کیست؟

اکنون زمان ظروف آشپزی چدنی در مقابل چدنی است و اینکه چقدر با یکدیگر متفاوت هستند و چه چیزی را باید انتخاب کنید.

این بدیهی ترین و مهم ترین عاملی است که باید در هنگام خرید ظروف آشپزی در نظر بگیرید. عملکرد است.

یک ظروف خوب باید نچسب باشد و همچنین شست و شو و نگهداری آن آسان تر باشد.

ظروف چدنی دارای روکش مینای چینی هستند که خاصیت نچسب بودن ظروف شما را افزایش می دهد. این بدان معناست که شما می توانید هر غذایی را بپزید و ظروف را به راحتی تمیز کنید.

در مورد دو نوع ظروف چدنی، پوشش سل-ژل روی ظروف چدنی نوع 1 باعث می‌شود که آن‌ها نچسب باشند و با غذا واکنش نشان ندهند. ظروف چدنی نوع 2 امکان پخت و پز بدون چربی را فراهم می کند زیرا فقط روغن کمی برای تهیه غذای شما نیاز دارد.

 

هر دو ظروف چدنی و چدنی تست نچسب را پشت سر می گذارند و همچنین با قابلیت توزیع سریع حرارت، زمان پخت را کاهش می دهند.

اگرچه هر دو از نظر عملکرد تقریباً مشابه هستند، اما ما معتقدیم ظروف چدنی به دلیل ظرفیت حفظ گرما نسبت به ظروف چدنی برتری دارند.

در همین حال، ظروف سرامیکی برای پخت و پز در دمای بالا بهترین هستند، اما قسمت تمیز کردن آن می تواند کمی سخت تر باشد، زیرا قابل شستشو در ماشین ظرفشویی نیست و هنگام شستن در ماشین پوسته پوسته می شود.