تخمه های آفتابگردان ممکن است در هنگام پخت به رنگ سبز آبی در بیایند. این به دلیل یک واکنش شیمیایی بی ضرر بین اسید کلروژنیک دانه و جوش شیرین است.
اما می توانید مقدار تخمه آفتابگردان شاهرودی جوش شیرین را کاهش دهید تا این واکنش را به حداقل برسانید.
در نهایت، تخمههای آفتابگردان به دلیل محتوای چربی زیاد، مستعد تبشدگی هستند. آنها را در یک ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا در برابر ترشیدگی محافظت شود.
تخمه آفتابگردان دور سفید یا به صورت پوسته یا به صورت هسته پوسته شده فروخته می شود.
آنهایی که هنوز در پوسته هستند معمولاً با شکستن آنها با دندان خورده می شوند، سپس پوسته بیرون ریخته می شود که نباید خورده شود.
این دانه ها یک میان وعده محبوب در بازی های بیسبال و سایر بازی های ورزشی در فضای باز هستند. آفتابگردان تمایل به جذب کادمیوم از خاک و رسوب آن در دانه های خود دارد، بنابراین مقادیر بیشتری نسبت به سایر غذاها دارد.
WHO محدودیت هفتگی 490 میکروگرم (mcg) کادمیوم را برای یک بزرگسال 154 پوندی (70 کیلوگرمی) توصیه می کند.
هنگامی که افراد به مدت یک سال 9 اونس (255 گرم) تخمه آفتابگردان مشکی در هفته می خوردند.
میانگین مصرف تخمینی کادمیوم آنها از 65 میکروگرم به 175 میکروگرم در هفته افزایش یافت. گفته می شود، این مقدار باعث افزایش سطح کادمیوم خون آنها یا آسیب به کلیه آنها نمی شود.
با این حال، اگر مراقب میزان مصرف نمک تخمه آفتابگردان مشهد هستید، به خاطر داشته باشید.
پوستهها – که مردم معمولاً قبل از بازکردن آنها را میمکند – اغلب با بیش از ۲۵۰۰ میلیگرم سدیم – ۱۰۸ درصد RDI – در هر ۱/۴ فنجان پوشیده شدهاند.
- منابع:
- تبلیغات: