همه انواع نخود فرنگی سرشار از فیبر رژیمی هستند که میتواند با نرمتر کردن مدفوع و دفع راحتتر، سلامت روده را بهبود بخشد.
USDA مصرف روزانه حدود 25 گرم فیبر غذایی برای زنان و 38 گرم فیبر برای مردان را توصیه می کند.
در حال حاضر، آمریکایی ها به طور متوسط نخود فرنگی شمشیری حدود نیمی از این میزان مصرف روزانه را دریافت می کنند.
مطالعهای در سال 2020 در مورد فواید سلامتی نخود بر روی آهن و سلامت روده نشان داد که افرادی که نخود فرنگی را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود مصرف میکردند، بهبود قابل توجهی در باکتریهای «خوب» روده داشتند.
نخود فرنگی منبعی غنی از آنتی اکسیدان است که نخود فرنگی فریز شده می تواند به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک کند.
یک مطالعه در سال 2017 در مورد نخود سبز نشان داد که سطوح بالای مواد فیتوشیمیایی موجود در نخود فرنگی، از جمله ایزوفلاون ها، لکتین ها و ساپونین ها، به پیشگیری و مهار سرطان کمک می کند.
افرادی که سبزیجات زیادی از جمله نخود فرنگی مصرف می کنند کمتر در معرض خطر مشکلات قلبی عروقی هستند.
نخود فرنگی منبع خوبی از فیبر غذایی، پروتئین گیاهی و پتاسیم است که همگی به کاهش فشار خون کمک می کنند، به ویژه در میان سالمندان.
مشخصات غذایی کم کالری و کم چربی نخودفرنگی نخود فرنگی پلو همچنین آنها را به یک ماده غذایی امیدوارکننده است.
انواع دیگر مانند نخود سیاه چشم را نمی توان خام خورد. به طور معمول، یک فرد نخود سیاه چشم را به صورت خشک، منجمد یا کنسرو شده و از قبل پخته میخرد.
بخارپز کردن نخود فرنگی، یا خوردن آن به صورت خام، ممکن است بهترین راه برای حفظ فواید تغذیه ای آن باشد.
مردم می توانند نخود باغی را مستقیماً از غلاف خام بخورند نخود فرنگی اتابک یا قبل از خوردن آن را کمی بخارپز کرده یا بجوشانند.
- منابع:
- تبلیغات: