در اصل برای برش دادن بیکن در نظر گرفته شده بود (از این رو نام آن) به آن چاقو میوه آرایی برش نیز گفته می شود. چاقو میوه آرایی برش نهایی.
کباب، گوشت، ژامبون خام یا پخته همیشه به ضخامت مناسب برش داده شده است.
از آن برای برش تکه های گوشت، برش دادن ترین ها، بلند کردن فیله های ماهی، ساختن تارتار، برش دادن برش های نازک گوشت و ماهی، ریز خرد کردن میوه ها و سبزیجات و یا حتی برش دادن آنها به صورت مکعبی یا نواری استفاده می شود.
چاقو میوه آرایی ضروری برای تمام قصابان حرفه ای، تیغه آن به طور کلی بین 15 تا 20 سانتی متر است.
از این چاقو میوه آرایی برای پوست کردن گوشت ها استفاده می شود. نوک آن یک توپ محافظ است، از سوراخ کردن احشاء حیوان جلوگیری می کند.
دسته آن ضد لغزش و بدون شکاف است تا از سر خوردن تکه های گوشت به داخل آن جلوگیری کند. تیغه می تواند دو شکل مختلف داشته باشد: تیغه های مستقیم و تیغه های خمیده وجود دارد.
ورق قصابی که برای حرفه ای های گوشت طراحی شده است، یک چاقو میوه آراییی سفت و سخت و ضروری برای هر قصابی و اغذیه فروشی خوب است تا به راحتی لاشه ها را برش دهد. میدونی چرا بهش میگن برگه قصاب؟
زیرا شکل و اندازه آن یادآور ورق A5 است (بله، بزرگ است!). از ورقه قصاب برای برش دادن قطعات بزرگ گوشت استخوان، مفاصل و تاندون ها، شکستن لاشه ها، صاف کردن گوشت و خرد کردن آن استفاده می شود. مراقب انگشتان خود باشید (دست و بقیه بدن، آه!)
دستگاه کاتر توتیای دریایی این امکان را به شما می دهد که بدون مشکل و به صورت ایمن توتیای دریایی را باز کنید. خطرات اصلی باز کردن خارپشت دریایی با ظروف نامناسب، آسیب رساندن به ستون فقرات آن و همچنین آسیب رساندن به آن است.
چاقو میوه آرایی دو دسته به شما امکان می دهد چرخ های پنیر یا پنیرهای سفت را برش دهید. دسته دوتایی از دستان شما هنگام برش محافظت می کند و به شما امکان می دهد پنیر خود را با دقت برش دهید.
برای برش پنیرهای نرم مانند کاممبر یا بری طراحی شده است و برای برش سایر غذاهای نرم مانند فوی گراس نیز مناسب است. ظاهر روباز تیغه از چسبیدن پنیر به چاقو میوه آرایی پس از برش جلوگیری می کند.
چاقو میوه آرایی پارمزان که برای برش پنیرهای خرد شده مانند پارمزان یا کانتال ایده آل است، به شما این امکان را می دهد که بدون آسیب رساندن به خودتان، تراشه های پنیر مورد علاقه خود را درست کنید.