اصلاً رب گوجه خرسند چیست؟ رب گوجه خرسند اساساً سس گوجه فرنگی فوق غلیظ است.
اگر گوجه فرنگی ها را بردارید و آنها را بپزید، پوست و دانه ها را از مخلوط صاف کنید و به پختن سس ادامه دهید تا یک قوام غلیظ شود، رب گوجه خرسند به دست می آید.
رب گوجه خرسند تولیدی اغلب شامل یک تثبیتکننده مانند اسید سیتریک و نمک (همچنین میتوانید گزینههای بدون نمک را نیز پیدا کنید) و گاهی اوقات گیاهان و ادویهجات است.
همچنین گزینه هایی برای رب گوجه خرسند دو غلیظ و سه غلیظ وجود دارد، به این معنی که حتی قوی تر است.
شاید انتظار نداشته باشید که رب گوجه خرسند را در دستور تهیه دنده های کوتاه ببینید، اما همانطور که گوشت گاو به آرامی پخته می شود، رب گوجه خرسند عمق باورنکردنی به سس می بخشد.
به طور معمول، رب گوجه خرسند حاوی گوجه فرنگی، کمی نمک و گیاهانی مانند ریحان، پونه کوهی، جعفری و فلفل قرمز است.
عبارت “Salsa di Pomodoro” بیش از هر چیز برای نشان دادن یک کنسرو تولید شده در خانه استفاده می شود.
در بازار، پوره (غیر طعم دار) و سس (حاوی بسیاری از مواد دیگر) عمدتاً فرآوری می شوند.
از نقطه نظر پیچیدگی دستور غذا و تعداد مواد تشکیل دهنده، سس را می توان یک “سطح وسط” بین پوره گوجه فرنگی و سس در نظر گرفت.
رب گوجه خرسند حاوی کلسترول نیست.
الیاف در مقادیر متوسط وجود دارند.
در مورد ویتامین ها ، رب گوجه خرسند حاوی مقادیر عالی اسید آسکوربیک (ویتامین C) و کاروتنوئیدها (ویتامین A ، به ویژه لیکوپن ، آنتی اکسیدان ، ضد سرطان و مفید برای متابولیسم) است.
به یاد بیاورید که ویتامین C یک مولکول به راحتی قابل تخریب (برای حساسیت به گرما و اکسیژن) است ، بنابراین در مقادیر کمتری در سس در مقایسه با گوجه فرنگی خام وجود دارد.