از دیدگاه فنی و حسی، تصور میشود که اسید آسکوربیک بالا و محتوای تانن پایین در کیوی توضیح میدهد که چرا میوه بریده شده واکنش قهوهای شدن معمولی را که در اکثر میوههای دیگر رخ میدهد، ایجاد نمیکند.
ویتامین C (اسید اسکوربیک) یک ماده مغذی غذایی کیوی تنکابن ضروری برای انسان است.
زیرا ما فاقد آنزیم نهایی ال-گولونو-γ-لاکتون اکسیداز در مسیر بیوسنتزی آسکوربات هستیم، مطلق به ویتامین C برای طیف وسیعی از عملکردهای بیولوژیکی وجود دارد.
ویتامین C یک کوفاکتور متالوآنزیم های کیوی نیوزلند ضروری برای بیوسنتز کلاژن می باشد.
ال-کارنیتین، کاتکول آمین، انتقال دهنده های عصبی و هورمون های پپتیدی مانند اکسی توسین است.
خواص آنتی اکسیدانی قوی ویتامین C به خوبی مستند شده است، رادیکال های آزاد و دیگر گونه های اکسیژن و نیتروژن فعال را از بین می برد.
بنابراین، از مولکول های زیستی مانند لیپیدها و DNA در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.
شواهدی از مطالعات آزمایشگاهی و همچنین حیوانات و انسانها وجود دارد که از نقش ویتامین C در عملکرد سیستم ایمنی حمایت میکند.
لکوسیت ها، که سلول هایی مسئول دفاع از بدن در برابر عوامل بیماری زا مهاجم هستند، حاوی سطوح بالایی از ویتامین C هستند که نشان دهنده عملکرد حیاتی در سیستم ایمنی بدن است.
این سلولها شامل نوتروفیلها، اولین پاسخدهندههای سلولی به چالش التهابی هستند. عملکرد اصلی آنها از بین بردن میکروارگانیسم های مهاجم و در نتیجه جلوگیری از عفونت سیستمیک است.
الزامات اثبات ادعاهای بهداشتی در مورد کیوی خونی حفظ عملکرد طبیعی سیستم ایمنی می گردد.
با توجه به نقشهای متعدد سیستم ایمنی در ارائه دفاع در برابر عفونتها و تظاهرات آلرژیک مانند آسم، کهیر و اگزما می گردد.
برای اثبات علمی ادعاهای بهداشتی بر روی یک ماده غذایی/مواد تشکیلدهنده، اثر خاصی بر عملکرد سیستم ایمنی لازم است.
به عنوان مثال، افراد مسن، افرادی کیوی تهران که استرس را تجربه می کنند.
- منابع:
- تبلیغات: