آمریکاییها بهطور فزایندهای در حال کشف این موضوع هستند که چرا اروپاییها این قدر فندق ایرانی اردبیل را دوست دارند.
تا حد زیادی به لطف وسواسهایی که در مورد پخش شده با فندق شکلاتی دارند. در ایالات متحده، کشاورزان غرب میانه شروع به پرورش فندق، عمدتاً به عنوان یک سرگرمی، کرده اند.
اما طرفداران کشاورزی فندق خام پتانسیل جدی برای توسعه گونه های جدید مقاوم است.
گیاهان فندق و ایجاد یک بازار جدید سودآور را می بینند.
پرورش دهندگان کوچک در ابتکار توسعه فندق غرب میانه بالا، با مشارکت دانشگاه ویسکانسین-مدیسون، UW-Stevens Point، UW-Extension و دانشگاه مینه سوتا، با محققان و عوامل همکاری می کنند.
این برنامه که در سال 2007 راه اندازی شد، با پرورش دهندگان فندق ایرانی در ویسکانسین و مینه سوتا است.
این به طور فعال از پرورش دهندگان فندق حمایت و آموزش می کند و داده ها را از تجربیات آنها در این زمینه جمع آوری می کند. جیسون فیشباخ، یک نماینده UW-Extension در شهرستانهای اشلند و بایفیلد، به رهبری این ابتکار کمک میکند.
او میزبان روز مزرعه فندقی ویسکانسین است که اخیراً هفتمین سال خود را با گردهمایی در کارخانه شراب سازی Seven Ponds در شمال بایفیلد جشن گرفت.
در حالی که ترکیه و ایتالیا فندق را در مقیاسی فندق اشکورات خالص تولید میکنند که رقابت با آن دشوار است.
فیشباخ فکر میکند که تولیدکنندگان غرب میانه میتوانند محصول خود را به سمت محصولات خاص هدف قرار دهند.
علاوه بر این، در عرض پنج سال یا بیشتر، او فکر میکند که آنها میتوانند شرکتهای فرآوری متعلق به تولیدکنندگان را برای عرضه این محصولات به بازار تشکیل دهند.
- منابع:
- تبلیغات: